COACH KÉPZÉS INDUL 2018 SZEPTEMBERBEN

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

Hogyan épül fel a Módszeres Empátia és Psychophonetica™ Módszertan Képzés?

A képzés négy éves időtartamából minden év végén újabb jogosultságokat biztosító tanúsítványokat ad. Minden képzési éve egy-egy modul, aminek végén a Résztvevő dönthet úgy, hogy megáll, és a megszerzett jogosítványát hasznosítja.

ELSŐ ÉV – Párbeszéd Fázis

 • (PSZICHOFONETIKA 1.)
 • “Alapfokú Pszichofonetika coach tanúsítvány” megszerzése
 • Párbeszéd Fázis szupervizió melletti gyakorlására jogosít

A képzés SZEPTEMBERBEN az 1.1. modullal elindul. Az 1.1. blokk díjából a márciusi promóciós eseményekre befizetett díjak összegét elengedjük. Ez a modul, az egy éves folyamat első öt napos intenzív blokkja a hatból, ami mint bevezető alkalom addig ismétlődik (májusban és júniusban, stb.), ameddig az 1.2. modulra igent mond minimum 20, maximum 25 fő.

Az áprilisban inuló első év első öt napja végén a Résztvevők eldönthetik, hogy elköteleződnek-e az egész éves képzés melett.

Az első éves képzés során a résztvevők a következő készségekben szerezhetnek jártasságot: önismeret, életvezetés, szóbeli és művészi önkifejezés, öngyógyítás, élményfeldolgozás, a magasabb belső potenciál megvalósítása, önuralom, vezetői készségek.

Saját élményként: Az elsajátított kompetenciák révén a résztvevők észlelik a fejlődés lehetőségét a magánéleti, szakmai és közösségi helyzetekben, és képessé válnak személyes és szakmai életük átformálására.
Coach-ként: Ezen felül képessé válnak saját Coach praxisukban mások támogatására ugyanezen területeken, mivel jogosítványt kapnak Párbeszédes ülések vezetésére, amely a Kívánság megfogalmazásáig, és a Házi Feladat kiadásáig tartanak.

MÁSOD ÉV – Akció Fázis I.

 • (PSZICHOFONETIKA 2.)
 • “Középfokú Pszichofonetika coach tanúsítvány” megszerzése
 • Az Akció Fázis három fő kategóriájának  részletes módszertana
 • Párbeszéd és Akció Fázis szupervizió melletti gyakorlására jogosít

HARMAD ÉV – Akció Fázis II.

 • (PSZICHOFONETIKA 3.)
 • “Felsőfokú Pszichofonetika coach tanúsítvány” megszerzése
 • Különleges témák (abúzus, trauma, gyász, öngyilkosság, stb.) részletes módszertana
 • Párbeszéd és Akció Fázis, valamint a “Különleges témák” önálló gyakorlására jogosít

NEGYED ÉV – Saját projekt

 • (PSZICHOFONETIKA 4.)
 • “Mesterfokú Pszichofonetika coach tanúsítvány” megszerzése
 • Párbeszéd és Akció Fázis, valamint a “Különleges témák” önálló gyakorlására jogosít,
 • valamint saját kutatás és konzultáció után
 • a Pszichofonetika továbbfejlesztésével kialakított saját szakterületen való
 • specialista cím használatára jogosít
A kurzusok során a résztvevők önállóan alkalmazható pszichofonetikai módszereket tanulnak, és saját élményt szereznek a pszichofonetikai tanácsadó (coach) működéséről.

Azok számára, akik mélyebb elhivatottságot éreznek a módszer iránt, egy összesen négy éves időtartamú – négy lépcsős képzés lehetősége is nyitott. Minden év önmagában is kerek egész. Az évek szigorúan egymásra épülnek.

Segítő szakmában dolgozók már az első képzési napon tanultakat is azonnal alkalmazhatják klienseikkel.
A jelenleg meghirdetett első évfolyamra épülő második évben már a kezdő segítők is a teljes módszertant hasznosító “Középfokú Pszichofonetika Coach” képesítést szerezhetnek, miközben már az első év végén elkezdhetnek (akár főállásban is) kliensekkel dolgozni.

Mit kínál a Módszeres Empátia Képzés?

A képzés eredményeként a Résztvevő a személyes hatékonysága radikális fokozódását fogja tapasztalni a magánéleti és professzionális kommunikációjában egyaránt.

 • Sikeresen tudja tükrözni megértését kommunikációs partnere üzeneteiről, beleértve azok hangsúlyait is.
 • Ennek eredményeként az interakció érzelmi biztonsági szintje és bizalmi szintje is megnövekszik.
 • Ez csökkenti a kommunikációs csatorna zajszintjét, és a felek inspirálva érzik magukat lényegi tartalmak közlésére és befogadására.
 • Ettől a sikeres kommunikáció időigénye lecsökken, vagyis több fontosabb üzenet cserélhet gazdát a partnerek közt.
 • A magas nívójú kommunikáció javítja a kapcsolatot a felek közt, azaz: a köztük lévő összetartozás (kohézió) érzése megerősödik.

Kinek ajánljuk a Módszeres Empátia Módszertan Képzést?

Azon magánembereknek és/vagy segítő foglalkozásban érdekelt szakembereknek, (kiemelten: coach-oknak, mediátoroknak, pszichológusoknak), akik szeretnének új módszertani ismereteket szerezni, és saját élményen keresztül a megszerzett ismereteiket mélyíteni.

Yehuda Tagar egy új, mélyre ható pszichoterápiás megközelítést fejlesztett ki, ami a trauma és más fájdalmas emlékek gyógyítását teszi lehetővé a hangok, a gesztusok, és az érzelmek összefüggéseinek kreatív használata révén. Küllönlegessége, hogy képes nehezen hozzáférhető emlékeket is gyengéden a felszínre hozni, és gyógyítani.
Yehuda megmutatta nekünk, hogy az emberi hangkészlet révén azonnali hozzáférésünk lehet a legmélyebb tudati folyamatainkhoz is, megnyitva az utat a kliens énjét megerősítő pszichoterápiás beavatkozás számára. A hangsúlyt az öngyógyítsra teszi a módszertan, így a kliensek az elért eredményeket a sajátjukként ünnepelhetik, miközben örömteli kibontakozást élnek át egy értelemmel teli élet felé. Büszke vagyok, hogy támogathatom Yehudát a Pszichofonetika angliaia bevezetésében, hisz ez az új terápiás módszertan nyilván valóan nagy karrier előtt áll.

Dr Rosy Daniel BSc MBBCh

Orvos, A Health Creation cég alapítója, Integratív Gyógyászati Tanácsadó, Az Angol Integratív Gyógyászati Kollégium vezetője, Az Integratív Egészség Szövetség elnöke, www.healthcreation.co.uk - www.integratedhealthtrust.org - www.integratedmedicine.org.uk

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

 1. Nagykorúság – (lehetőleg 24 év feletti életkor)
 2. Minimum két éves humán területen szerzett – az emberi fejlődéssel kapcsolatban releváns – munkatapasztalat
 3. Előregisztráció az info@modszeresempatia.hu címre küldött levéllel, melyben jelzed részvételi szándékodat. Az előregisztrációt a beérkezés sorrendjében rögzítjük.
  Ez még nem garantál számodra végleges helyet a csoportban.
  Az előregisztráltak létszáma nem; – a végleges résztvevők száma viszont 25 főben korlátozott.
 4. Végleges regisztrációdról, az első öt napos kurzus díjának (75.000 Ft) befizetése után értesítünk. Ekkor rögzítünk véglegesen a résztvevők közé.
 5. Utolsó lépésben megkötjük a képzési szerződést. Ebben szerepel majd a képzés teljes díja: 450.000 Ft – a 6x75.000 Ft-os modul díjak összege (mely a képzés díját tartalmazza.)

A Pszichofonetika érzékeli az emberi lény összetettségét. Az embert sokrétű ökológiai lényként kezeli. Ez egy olyan megközelítés, ami segítheti Afrika gyógyítóit, mert emlékeztet minket arra, hogy milyen is lehet egy teljesebb élet.

Professor Stan Lifschitz

A Dél-afrikai Egyetem Klinikai Pszichológia Mesterképzésének vezetője

ÉRDEKLŐDÉS

Ha felkeltette érdeklődésedet, írj nekünk, és emailben elküldjük a részletes tájékoztatót.

1 + 7 =