EGYÉNI ÜLÉSEK

MÓDSZERES EMPÁTIA EGYÉNI ÜLÉSEK

Miben segíthetünk?

Életvezetési tanácsadóként élethelyzeted rejtett erőforrásaihoz tudunk hozzásegíteni. Az üléseken minden esetben feszültségek oldásával foglalkozunk. Feszültségnek a jelenlegi állapot és egy lehetséges jobb állapot közti eltérést érezzük. A feszültség egy erő, ami a mostaniból át akar vezetni a jobb állapotba. A feszültségek számtalan forrásból eredhetnek, egy dolog mégis közös bennük: a lelkében egy meghatározott módon hatnak, és a feloldásukban is mutatkoznak általános mintázatok.

Tipikus területek, amelyeket a hozzánk fordulók dolgozni szoktak: egyéni lelki nehézségek, feldolgozatlan emlékek, friss traumák, kapcsolati nehézségek (párkapcsolat, gyermeknevelés, szülőkkel ápolt viszony), munkahelyi problémák, jövőkép alkotás, élethivatás megtalálása, egyéni világnézet és hiedelemrendszer tudatosítása, döntéshelyzetek, megbánt döntések, ismétlődő negatív mintázatok. Várható eredmények: a választott fókusszal kapcsolatban erővel telve és világos következő lépésekkel távozhatsz már az első ülésről is. Emellett klienseink gyakran számolnak be az önmagukkal átélt mély és szeretetteli találkozásról, aminek számos pozitív kihatása van az életükben.

Ez valami olyan hatás, amitől letisztulnak a gondolataim, leegyszerűsödnek a dolgok, és elfogynak a kérdéseim. Mióta találkoztunk, nagyobb egységben és harmóniában vagyok magammal. És a szép ebben, hogy ez nem egy külső hatás, igézet, vagy hipnózis eredménye, hanem egy belső forrásból táplálkozó élmény. A terapeuta tehát nem az élményhez, hanem ehhez a belső forráshoz segített hozzá.

Gyertyánági Endre

Civil közösségfejlesztő

Jelentkezéshez az alábbi űrlapon add meg a számodra megfelelő időpontot és jelöld meg a témát, amivel kapcsolatban tanácsot kérsz!

1 + 12 =